VORES ESCAPEROOMS

THE GRAND HOTEL

grandhotel
ANTAL PERSONER: 2-6 personer
(Vi anbefaler max. 5 personer)
SVÆRHEDSGRAD:
0%
SPÆNDING:
0%
SCARY:
0%

SUBMARINE

sub
ANTAL PERSONER: 2-6 personer
(Vi anbefaler max. 5 personer)
SVÆRHEDSGRAD:
0%
SPÆNDING:
0%
SCARY:
0%

MURDER AT THE GRAND HOTEL

Året er 1936.

På byens mondæne hotel er der på værelse nr. 13 sket et forfærdeligt mord. En mand er anholdt og idømt dødsstraf for mordet og henrettelsen finder sted om præcis 60 minutter.

I er overbevist om, at der er sket et justitsmord. Politiet har ifølge jer har fanget en uskyldig mand, og I mener, at den rigtige morder har plantet alle beviserne på hotelværelset, heriblandt mordvåbnet.

Den dømte mand er tilfældigvis et familiemedlem til jer (onkel Erik), som i er helt sikre på er uskyldigt dømt.

I er også overbevist om at det rigtige mordvåben stadig findes på hotellet. I et sidste forsøg på at redde jeres onkel, bryder I nu ind på gerningsstedet, velvidende om at politiet og den rigtige morder temmelig sikkert overvåger stedet. I har 1 time til at finde mordvåbnet, og bevise onkels uskyld

Kan du og dit hold kan nå det, inden tiden løber ud?

SUBMARINE

Du og dine venner har vundet en sejltur i en ubåd U-574 fra Den Kolde Krigs tid..

Det skulle blive en fantastisk oplevelse at fornemme, hvordan forholdene var i en ubåd under krigens tid – men noget går galt!

Undervejs får kaptajnen et ildebefindende og ubåden kommer ud af kontrol. Efter en skurrende lyd af skroget mod klippebunden høres en større eksplosion og næsten alle systemer lukker ned. Kaptajnen er bevidstløs.

Det er nu op til dig og dine venner at redde situationen – og det skal ske hurtigt –  for om 60 minutter løber ubåden tør for ilt.

Kun de mest viljefaste, koordinerede og kloge hold vil kunne klare situationen.

Har du og dit team mon det, der kræves?