fbpx
Spring til indhold

GODE TIPS & TRICKS / FAQ

1. Hør dine medspillere

Kommunikation mellem dine medspillere er en af nøglerne til succes. Vær opmærksom på, hvad i hver især finder eller bemærker – og husk at fortælle det til de andre.

2. Samarbejde

Samarbejde er vejen til succes. For at løse mysteriet er det vigtigt, at I arbejder som et hold. Det er en god idé, at I ikke alle prøver på at løse de samme opgaver, så del jer gerne op i rummet..

3. Prøv at gennemskue helheden

Har I svært ved at løse en bestemt opgave, kan det være en god idé at lade nye øjne komme til eller skifte opgave mellem grupperne.

4. Organisér de fundne genstande

Det hjælper at organisere/samle de genstande, som I finder undervejs. Det giver jer et bedre overblik over, hvor og hvornår de skal bruges.

5. Vær nysgerrig

Når I gennemsøger rummet, er det vigtigt, at I undersøger alle kroge og hjørner i rummet. Det kan være gåder og “clues” overalt.

FAQ

Mest stillede spørgsmål!

Har du spørgsmål til spillet, stedet, eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os her.
Måske kan du finde svar på dit spørgsmål her på siden – ved at læse vores FAQ:

Hvornår skal vi ankomme ?

I må meget gerne ankomme 10-15 minutter før jeres aftale.

Kan jeg blive forskrækket ?

Ja, hvis du vælger Murder at the Grand Hotel! Der findes lidt frygt-elementer i vores spil.

Kan vi få hjælp i rummet ?

JA, I kan få hints fra vores gamemaster som kommunikerer med jer via walkie talkie i alle vores rooms.

Kan vi altid komme ud ?

JA, altid! Exit-døre er kun låst med magneter. Husk at besøge toilettet inden jeres Escape starter!

Hvilket sprog anvendes ?

Spillet er internationalt. Opgaver, gåder og koder løses uden sprogbrug og alle vigtige ledetråde er skrevet på dansk og engelsk.

Hvem kan være med ?

Alle kan være med til at knække koderne i et escape room, og du behøver ikke at have erfaring med escape rooms for at få en sjov og spændende oplevelse. Escape rooms egner sig derfor rigtig godt til firmaarrangementer, familiefester, polterabends, teambuilding eller en cool aften med vennerne.

Hvor gammel skal man være ?

Aldersgrænsen for at prøve et escape room hos os er 13 år. “Med mindre man følger med voksne.

Hvad gør vi hvis vi gerne vil ud ?

I er ikke låst rigtigt inde i rummet, mens I arbejder med jeres mission. Du kan altid kalde game master,  og vælge at forlade rummet.

Hvor svært er det at løse missionen ?

I skal bruge jeres kreativitet, jeres logiske sans, og så skal I samarbejde. Hvis I får brug for hjælp med ledetrådene undervejs, står vores Game Masters klar til at hjælpe

Hvor mange kan vi være ?

Hos ESCAPEROOMRANDERS  har vi escaperooms, som kan rumme op til 6 personer ad gangen. Er I mere end 20 personer, så har vi mulighed for at inddrage vores cafelokale,  hvor man kan hygge sig, mens man venter på sin tur.  sidder over mens den anden halvdel er inde i rummene.

Kan man nøjes med at være 2 personert

Man kan sagtens være 2 personer – og højst 6 personer. For en optimal oplevelse anbefaler vi dog, at I er højst 5 personer. I vores Prison Break kræver det dog at man er min. 3 personer.

Hvor lang tid tager det ?

Selve spillet tager 60 minutter. Med brief og de-brief på jeres mission skal I regne med ca. halvanden time i alt. I skal komme 15 minutter, før jeres reelle starttidspunkt.

Hvad er jeres alkoholpolitik ?

I skal være ædru, når I spiller. Hvis hjernen er for sløv, er det jo ikke sikkert, at I kommer ud igen. Er gæster for fulde forbeholder vi os ret til at afvise disse.

Hvordan booker jeg et besøg ?

Du booker jeres besøg hos vores online-booking her på siden. Hvis I gerne vil prøve et escape room allerede i dag, skal I dog ringe til os for at bestille tid. Vores telefonnummer er 61 16 57 83.

Kan man parkere hos jer ?

Der er mulighed for at parkere lige over for Escape Room Randers – dog betalingsparkering til 6 kr. i timen.