FAQs

FAQ

Mest stillede spørgsmål og svar.

Har du spørgsmål til spillet, stedet, eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os her Men måske kan du finde svar på dit spørgsmål her på siden, ved at læse vores FAQ

I må meget gerne ankomme 10-15 minutter før jeres aftale.

Ja, lidt hvis du vælger Hjemsøgt Hotel! Der findes lidt frygt elementer i vores spil.

JA, I kan få hints fra vores game master som kommunikerer med jer via infoskærme i alle vores rooms.

JA, altid! Exit-døre er aldrig låst og der findes tydeligt EXIT skilt der viser vejen ud. Men husk at besøge toilettet inden jeres Escape starter.

Spillet er internationalt. Opgaver, gåder og koder løses uden sprogbrug og alle vigtige ledetråde er skrevet på dansk og engelsk.

Alle kan være med til at knække koderne i et escape room, og du behøver ikke at have erfaring med escape rooms for at få en sjov og spændende oplevelse. Escape rooms egner sig derfor rigtig godt til firmaarrangementer, familiefester, polterabends, teambuilding eller en cool aften med vennerne.

Aldersgrænsen for at prøve et escape room hos os er 13 år. “Men husk at Hjemsøgt Hotel” godt kan være lidt uhyggelig.

I er ikke låst rigtigt inde i rummet, mens I arbejder med jeres mission. Der er også en “panik-knap”, så I altid selv kan vælge at forlade rummet. Denne bliver aldrig brugt, men er blot en sikkerhedsforanstaltning.

I skal bruge jeres kreativitet, jeres logiske sans, og så skal I samarbejde. Hvis I får brug for hjælp med ledetrådene undervejs, står vores Game Masters klar til at hjælpe

Hos ESCAPEROOMRANDERS  har vi pt. 2 oplevelser, som kan rumme op til 6 personer ad gangen.Er I mere end 12 personer, så har vi mulighed for at inddrage vores cafelokale,  hvor halvdelen sidder over mens den anden halvdel er inde i rummene. Vælger I denne model tager arrangementet mellem 2,5 og 3 timer.

Man kan sagtens være 2 personer, men man skal minimum betale for 3 personer

Selve spillet tager 60 minutter. Med brief og de-brief på jeres mission skal I regne med ca. halvanden time i alt. I skal komme 15 minutter, før jeres reelle starttidspunkt.

I skal være ædru, når I spiller. Hvis hjernen er for sløv, er det jo ikke sikkert, at I kommer ud igen.

Du booker jeres besøg hos vores online-booking her på siden. Hvis I gerne vil prøve et escape room allerede i dag, skal I dog ringe til os for at bestille tid. Vores telefonnummer er 61165783.

Der er gratis parkering i 2 timer, lige uden for døren.