fbpx
Spring til indhold

HVAD ER ET ESCAPEROOM

HVAD ER ET ESCAPEROOM?

Escaperoom er et gådefuldt spil, hvor deltagerne i samarbejde skal løse en række gåder og udfordringer. Deltagerne har 1 time til at løse opgaverne, hvilket betyder, at samarbejde er et nøgleord for at gennemføre spillet. Spillet escaperoom inviterer derfor deltagerne til at udfolde deres nysgerrige, kreative og opfindsomme side.
Hvis det er første gang I prøver et escaperoom, må I ej tøve. I får en god introduktion til spillet, og kan tilmed stille spørgsmål undervejs.

HVORDAN FUNGERER DET?

Hvert escaperoom er unikt, men det, de alle har til fælles, er tiden, som du har til at gennemføre spillet og nå slutmålet. Hvert escaperoom har sit eget tema og historie, hvilket forstærker spillets oplevelse. Du kan prøve vores “Submarine”, eller “Grand Hotel”, og du skal løse gåderne ved hjælp af det, du har ved hånden og finder undervejs. Uanset hvilket tema, spillet har, har du 1 time til at bryde ud eller på anden måde nå frem til det endelige mål

HVEM KAN SPILLE?

Enhver, der er interesseret i en sjov, adrenalinpumpende oplevelse med venner eller teambuilding med arbejdet, kan spille spillet! Escaperoom er fantastisk til alle aldre, alle færdigheder og alle niveauer. Begyndere er lige så velkomne som erfarne spillere! Det bedste er, at spillet, gåderne og temaet ofte skifter, og du vil aldrig have den samme oplevelse to gange! Vent ikke længere med at bestille din næste begivenhed, date eller social sammenkomst i et af vores escaperooms. Vi ved, at du vil have en spændende og sjov aften, som du sent vil glemme. Vælg et tema, book en tid og start festen allerede i dag.